„Ofiţerul“ Mircea Hava şi „cavalerul“ Horaţiu Josan, decoraţi de preşedintele Traian Băsescu

Primarul din Alba Iulia a fost decorat de preşedintele Traian Băsescu cu Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Ofiţer. Mircea Hava se află alături de edilul şef al Aiudului, Horaţiu Josan, pe o listă cu 21 de primari care au primit distincţii din partea şefului statului.

Potrivit unui decret publicat miercuri în Monitorul Oficial, şeful statului i-a conferit primarului din Alba Iulia, Mircea Hava, Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Ofiţer.

Alături de edilul din Alba Iulia au mai primit o astfel de distincţie primarii din Timişoara, Gheorghe Ciuhandu, Caracal, Gheorghe Anghel şi cel al municipiului Adjud, Constantin Armencea.

Decoraţii pentru 21 de primari

Traian Băsescu a conferit decoraţii pentru 21 de primari.

Şeful statului a conferit şi Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Cavaler pentru primarul municipiului Aiud, Horaţiu Josan. „A fost o surpriză totală pentru mine să aflu că am fost decorat de însuşi Traian Băsescu, în primul rând pentru că este vorba de o înaltă distincţie pe care o acordă preşedintele ţării şi care mă onorează, dar şi pentru că din punct de vedere politic aprecierea vine din partea unui adversar“, a apreciat primarul Aiudului.

Sursa: Adevarul.ro